Menu

2018 světový pohár dresu vybrat oblíbenou hvězdu

Světový pohár se chystá začít a mnozí fanoušci kupují Fotbalové dresy Mistrovství světa 2018. Kdo si vyberete?

"Německo 2018 World Cup domácí fanoušci verze dresu jako obhájce mistrovství světa poháru, německý tým je přirozeně oblíbený tým, aby vyhrál tento světový pohár.Pro podporu Německu, pak to má domov od 1990 mistrovství světa mistrovství jersey design zcela nový domácí fotbalový dres je dobrá volba může také přinést hodně štěstí jim.

Španělští fanoušci domácího světového poháru v roce dres Španělsko Mistrovství světa 2018, které obhajují převedení kontroly nad španělštinou, jsou také oblíbenými oblíbenci pro vašeho šampiona Světového poháru v Jižní Africe 2010, který přirozeně chtějí držet poháry v Rusku. Ačkoli zlatá generace, jako je Harvey, postupně stárne, vznik nové generace činí španělský národní tým, který nosí tento retro prvek, deset fotbalových uniformy také vyhraje korunu.

Pro fanoušky světového poháru Argentiny 2018 není snadné porazit tým, který vlastní Messi. Pro něj je nejlepší vyhrát světový pohár. Jersey připravený pro argentinský národní tým je styl amerického mistrovského dresu. Možná bude mít tento šťastný dres, aby vyhrál Titan Cup toto léto.

Které fanoušky doufáte, že jste?

Go Back

Comment