Menu

2018 světový pohár Belgie dres

Fotbalové dresy Mistrovství světa 2018 byl inspirován domácím dresem evropského družstva v belgickém národním týmu z roku 1984. Unikátní design diamantu byl v té době velmi dobrý, i když je nyní velmi krásný.

Jako hlavní tělo dresu se používá ikona červená. Kosočtverečný vzor zahrnuje barvy belgické vlajky v černé, žluté a červené barvě. Logo belgického národního týmu se objevuje na hrudi a je symetricky rozmístěno kolem středu. Dres je navíc navržen s moderním a jednoduchým žebrovým límcem a belgická vlajka je navržena ve třech barvách na zadním límci.

Červené šortky a ponožky jsou spárovány s novým Fotbalové dresy Belgie Mistrovství světa 2018. "BELGIE" je také označen na přední straně ponožek.

"Adidas po celá desetiletí vytvořil řadu fotbalových produktů, inovativních technologií a klasických návrhů, které se staly klasikou. Adrians Senior Design ředitel Juergen Rank řekl, "Stejní hráči, fanoušci jsou také dychtiví k loajální klasické při sledování excelence, takže splňujeme touhu hráčů a fanoušků zachovat klasické prvky v designu, integrovat nejmodernější technologii, setkat se z pole na scénu, na ulicích Poptávka po stadionu. "Věříme, že Belgie nám může dát na fotbalovém hřišti Světového poháru 2018 různé pocity a přejeme jim dobré výsledky.

Go Back

Comment